Kvalitet og materialer.

Hiccups Design går meget op i de materialer og løsninger som vi tilbyder vores kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. En naturlig vinder: Møbellinoleum er fremstillet af vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Materialet valses ud på en impræneret papirbagside. Overfladen bliver behandlet med en vandbaseret akrylfinish der beskytter overfladen, samtidig med at produktets særlige fleksibilitet bevares. Linoleum til møbler anvendes til møbler og inventar af høj kvalitet, og er et hygiejnisk og behageligt at røre og bruge. Kort sagt, et naturprodukt som bidrager til at skabe et sundere miljø og godt indeklima.

Valget af træsorter er enkelt. Egetræ fordi det er kendetegnet ved norden Valnød for det karakteristiske udseende og glød. Vi leverer et gennemtænkt produkt, som er i tråd med den nordiske designstil som vi i Danmark er kendt for. Vi skal huske at træ er et naturprodukt, og derfor vil der altid være variationer i udseende. Dette er med til at skabe det unikke udseende som giver naturprodukter sin charme.

Oprindelse af vores træ.
Vores leverandør af materialerne som vi bruger til vores møbler og interiør er naturligvis FSC certificeret. Det er et mærker der sikre dig som forbruger kan købe vores produkter med god samvittighed. I en FSC certificeret skov, bliver der kun fældet træer i en hastighed, så skoven kan nå at reproducere sig selv. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv er beskytte og de mennesker der arbejder i skoven, arbejder under ordnede forhold. Vi modtager løbende de opdateret certifikater fra vores leverandør.