Persondatapolitik

Sikkerhed og personoplysninger

Hiccups Design respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på vores webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Ved at benytte hiccupsdesign.com eller bestille varer i Hiccups Design webshop accepterer du, at vi registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan benytte Hiccupsdesign.com uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Hiccups Design benytter cookies (se mere i afsnittet  nedenfor), men benyttelsen af Hiccupsdesign.com medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

HICCUPS DESIGN behandler alle oplysninger fortroligt.

Registrering.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, har brugeren accepteret at Hiccups Design må sende nyheder, events, reklame, tilbud samt inspiration til vedkommendes e-mail adresse.

Spam

Nej, vi vil selvfølgelig ikke sende irrelevant information - vi hader også selv spam!

Indsamling af data.

Ved tilmelding af din e-mail adresse, acceptere du, at Hiccups Design gemmer den information som du videregiver ved registrering. Din information bruges udelukkende til interne formål og videregives ikke til 3. part.

Afmelding af nyhedsbrev

Du er altid velkommen til at afmelde vores nyhedsbrev, alle informationer omkring dig som forbruger vil blive slettet. Hvis du ønsker at afmelde, send en mail til marketing.hiccups.design@gmail.com med teksten “stop nyhedsbrev”

Dine rettigheder

Forbrugeren rettigheder er i overensstemmelse med lovgivningen omkring opbevaring af persondata og GDPR. Tilmeldte personer kan til en hver tid få udleveret de informationer vi har om brugeren. Informationerne bliver udelukkende gemt til interne formål og opbevares på en sikret server, som kun den dataansvarlige og den autoriserede har adgang til. Informationer bliver ikke videresolgt, lånt eller brugt af 3. part. Hiccups Design følger marketings etiske retningslinjer for god marketings praktis.

Adresse og kontaktinformationer på dataansvarlig.

HICCUPS DESIGN
REJSBYVEJ 8
4600 KØGE, DENMARK
Tlf: 0045 3131 0856
E-mail: info@hiccupsdesign.com